Home
FORUM
Om Tettinntil
Om å bære!
Hva skal du velge?
Instruksjoner
Månedens Premie
Sysiden
Tøybleier
Galleri
Omtaler
Nettbutikker

med ett
blir det tungt
og jeg innser
at du har sovnet

knytingen

Tettinntil.no
Pilane 11
6065 Ulsteinvik

92428368

kontakt oss på epost

Medlemmer på forumet
08.08.2008
4561


 

 

 
 

 
Hvordan startet Tettinntil.no og hvorfor:

Tettinntil.no startet fordi det var et behov. Dersom bæring skulle kunne spre seg i Norge, var det helt kritisk at det ble mer informasjon om det. Det var også nødvendig for bæring å bli mer allment godtatt fordi det dekker elementære og grunnleggende behov og ønsker fra både omsorgspersoner og barna deres. Det var også viktig å skille bæring fra ideologi, og vise at det er for alle.

Tettinntil.no deltar på Alternativmessen i 2007 også.

Vi som startet Tettinntil.no var alle medlemmer av et foreldreforum hvor bæring ofte ble tatt opp som et viktig redskap innenfor tilknytningsomsorg. Vi var alle aktive bærere, som elsker bæring for alt det var, og mer. Da Hilde ønsket å starte et separat forum med bæring som fokus, ønsket Rachel og Christel å ha en aktiv rolle i dette forumet.

Tettinntil.no handler om bæring, bæretøy, bæreinstruksjoner med mer. Det handler om å ville dele gleden så mange har funnet ved bæring med så mange som mulig. Det handler om å vise alle at bæring ikke er noe negativt, et nødvendig onde, men noe man kan gjøre med glede fordi man elsker det.

Det handler også om at man ikke behøver å ofre stil og personlighet fordi man velger å bære! Når man bærer barnet sitt, så synes bæretøyet. Vi ønsker å vise foreldre at de kan bære med stil! Alle vinner.

Men mest av alt er fokuset på barna våre, og det faktum at det er de vi bærer for! Vi elsker kun å bære fordi vi har noe så vakkert å bære på som så desperat behøver det!  

HILDE KJERSTI HØIE
Hilde har to barn født 2004 og 2007. Hun har brukt alt av bæretøy siden hennes eldste var noen få måneder gammel, men foretrekker de som foredeler vekten over to skuldre, som meitai og sjal.

Adminstrator

RACHEL GJELSVIK TILLER
Rachel har to barn født 2001 og 2004, og venter nr 3 julen 2007. Hun har båret i slynge fra 2001 til 2005, da hun begynte å være i alt av bæretøy. Hennes favoritter er likevel slynger, men sjal for lange turer og dårlig vær.

Adminstrator

CHRISTEL BRUÅS
Christel har en sønn født 2005. Hun har båret ham i slynge siden fødselen og i alt annet siden han var få måneder gammel.

Hjelpe-Adminstrator

   
   

NOTE: Dette er administrasjonen på tettinntil. I tillegg har forumet flere moderatorer som gjør en fantastisk jobb med å sørge for at stemningen er god på forumet, at medlemmene respekterer hverandre, og at det er et generelt høyt nivå av trivsel. Uten disse moderatorene ville ikke forumet vært det samme og vi er evig takknemlige for den jobben de gjør for oss.


 
 

Hjem | Diskusjonsforum | Om tettinntil.no | Kontakt oss

 Copyright 2007 Tettinntil.no


 
 


Instruksjoner


Alt om tøybleier


Nettbutikker
Månedens Premie